
Menyer
Sittande middag
Festvåningsmeny, minimum antal 10 pers.
Meddela oss eventuella allergier och specialkost så kommer vi komponera en härlig meny även för dessa personer.
När ni har valt er meny hjälper vi gärna till att ta fram goda drycker till er meny.
Menyer från 695kr
Förrätter
-
Kött
-
Charktallrik
Salami, bresaola, lufttorkad skinka, buffel mozzarella, bakad cocktailtomat, balsamico, olivolja, flingsalt & levainbröd
-
Cognasgravad oxfilé
Tunnskivad gravad oxfilé med kantarellcremé & västerbottenostchips
-
Västerbottenpaj (kött)
med rökt renstek samt crèmefraiche & rucola
-
Rökt ankbröst
med äpple samt en örtsallad med fikon
-
-
Fisk
-
Hummersoppa
med rostad jordärtskocka serverad med vitlöksbröd toppad med Västerbottenost
-
Skagenröra
gjord på hand skalade räkor toppad med sikrom på rågbröd
-
Laxcarpaccio
med hyvlad parmesan, rostade frön och rucola
-
Västerbottenpaj (Fisk)
toppad med löjrom, crèmefraiche, citron och rödlök
-
-
Vegetarisk
-
Asiatisk Tofusallad
med mango & avokado
-
Mozzarella Caprese
Serveras med bakade cocktailtomater & grissini
-
-
Veganskt
-
Svamp toast
på säsongens godaste svampar med confiterad jordärtskockspuré, friterad lök och rostade hasselnötter
-
Morot-, apelsin- & ingefärssoppa
med sojabönor, picklad rättika, tofu och korianderkräm
-
Varmrätt
-
Kött & Kyckling
-
Majskyckling
Serveras med krämig palsternackspuré & ljus timjanssky
-
Helstekt fläskfilé
med portvinsstuvade champinjoner samt potatisgratäng
-
Klassisk Wallenbergare
med potatismos serveras med ärtor, skirat smör och rårörda lingon
-
Helstekt Oxilé
med rostad vitlökssås samt potatiskaka
-
-
Fisk
-
Räköverbakad lax
med hummersås samt potatismos
-
Halstrad röding
Med smörgräddsås samt dillkokt potatis
-
-
Vegetariskt
-
Rödbetsbiffar
med kapris emulsion & bönragu
-
Bakad marinerad blomkål
med oumph samt tomat & hasselnötsvinegrette
-
Cannelloni med svampfylling
Smaksatt med tryffel serveras med säsongens gröna & hyvlad parmesan
-
-
Veganskt
-
Grönsaksspett
med serverad med tomat- & basilikasås halv samt en halv bakad potatis
-
Vegansk "Wellington"
Filodegsinbakad portabello med Belugalinser, rödbeta, lök serverad med timjan & vitlöksrostad färskpotatis samt en portvinssky
-
-
Dessert
-
Chokladtårta
med säsongens frukt/bär samt vaniljgrädde
-
Citrus cheesecake
med rårörda bär
-
Chokladterrinne
med pärongelé och vaniljvisp
-
Äppeldessert
med kardemummasmulor och calvadoscreme
-
Vaniljpanacotta
med säsongens bär samt mandelflarn
-
Vegansk chokladbakelse
med vispad grädde och säsongens bär
-
Vegansk vaniljpannacotta
med säsongens bär samt Majsans hemma gjorda veganska mandelflarn
-
(Utbudet kan variera beroende på tillgång)
Bufféer
En av våra största specialiteter är bufféer. Vi har bufféer för alla smaker och tillställningar.
Vi arbetar med råvaror efter säsong, vilket gör att vi kan hålla hög kvalité till rimliga priser.
Hittar du inte någon buffé som passar så komponerar vi gärna en speciell buffé utefter dina önskemål.
Minimum 10 pers/buffé
Studentbuffé
-
Kallt
Ricottacrème med kronärtskocka samt färsk oregano
Örtrisoni blandad med soltorkade tomater & ruccola
Saltbakade betor med honungsvinegrett, toppas med valnötter och Chevré
Svensk pesto gjord solrosfrön, basilika och västerbottenost
Gremolatabakad laxfilé med picklad rödlök & citronzest
Bakad fläskfilé som eftermarineras i kapris, färska örter & citron
Surdegsbaguetter med vispat brynt smör
-
Varmt
Parmesan gratinerade Blåmusslor
Kycklingspett med friterad grönkål och torkade svarta oliver
Från världens alla hörn
-
Italiensk buffe
Citron och timjanmarinerad kronärtskocka
Parmalindad kyckling
Blomkålspaj med spenat och parmesanost
2 sorters charkuterier med tillbehör
Lantlig potatissallad med säsongens grönsaker
Mozzarella caprese
Tapenad
Levainbröd -
Buffé Toscana
Marinerad pastasallad med basilika, parmesan och rostade plommantomater
Ruccola och spenatsallad med bönor och picklad rödlök
Marinerad fläkfile med krämig kapristapenad
Mozzarellapaj med lax och pinjenötter
Ostfat med brie och Kvibille gräddädel samt druvor och frukt
Italienska charkuterier, 2 sorter, serveras med marinerade oliver och kronärtskocka
Parmaskinka med melon
Tapenade
Hembakat bröd
-
Indisk buffé
Tandooribakad lax med morotsraita
Chaatsallad med rostade
cashewnötter,mango och kikärtor
Samosa med mangochutneysås
Kycklingfilé bakad i garam masalayoghurt
Ugnsbakad blomkål med gurkmeja
Pärlcouscous med soyabönor, babyspenat och fänkål
Krämig potatissallad med tikka masalsås
Naanbröd -
Texas Buffé
Spareribs med salsasås
Paj med rostad majs och grillad paprika
Buffalo drumsticks med coleslaw
Pulled pork med avokadoyoghurt
Rödlök och mangosallad med cajunvinegrett
Rostad Idahopotatis med lime och chilimajonnäs
Frijoles (bönröra)
Tortillabröd
-
Mexbuffé
Tacobakad kycklingfilé
Rostad kronärtskocka och paprika med limeyoghurt
Chorizo med potatissallad och svarta bönor
Cajunkryddad biff med guacamole på gröna ärtor
Quinoasallad med salsa verde
Rostad tomat och bönsallad
Tortilla chips med örtkryddig dipp
Tortillabröd -
Asiatisk buffé
Nudelsallad med skogssvamp och ananas
Mirinmarinerad lax med japansk rättikssallad
Kokos och chilimarinerade räkor
Kyckling med citron och koriander täcke samt vietnamesisk sallad
Krispig biffsallad
Filorullar med edamamebönor och shiitakesvamp
Limemarinerad torskrygg med mangoceviche
Säsongsbufféer
-
Sommar
Gravad citronpeppar lax med dillcreme
Färskpotatissallad med rött äpple, pepparrot, rädisa, salladslök
Västerbottenpaj med vispad smetana samt finhackad rödlök
Kattegattceviche med räkor, ägg, kapris och dill
Ugnsbakad kycklingfilé med doft av gotländsk ramslök
Napolitansk sallad med rödbeta, getost, honung och rostade pinjenötter
Ost med kex och druvor samt persikomarmelad
Färksostcreme
Grant Rustique bröd -
Höst - Kött
Paj med rökt sidfläsk samt kräftor
Honung och rosépeppar gravad lax med krämig senapssås
Tunnskivad älgrostbiff med picklad höstsvamp
Bulgursallad med spenat, gula sultanrussin och höstäpple
Örtrostade gul och rödbetor
Chévre och persiljebakad bifftomat
Bröd och smör
-
Höst - fisk
Ugnsbakad lax med fetaostcreme
Inlagda betor med ingefära
Västerbottenpizza med rom, smetana samt finhackad rödlök
Rotfruktspaj
Tunnskivad ryggbiff med tomat, ananas och chili
Sötpotatissallad med grillad paprika och haricots verts
Levain och Philadelphia spread -
Vinterbuffé
Örtmarinerad lammytterfilé med rödvinssky
Shizobakad lax med ingefärscreme
Vitlöksrostad potatis med vintergrönt
Västerbottenpaj
Sallad på rostad pumpa, rödlök och chevreost
Rotfruktsgratäng – varm
Lantbröd och smör
-
Vårbuffé
Varmrökt laxfilé med örtdressing och grillad citron
Klar potatissallad med olivolja samt säsongens primörer och färska örter
Ceasarkyckling på fat
Romasallad med riven parmesan och grillade cocktailtomater
Chevice på räkor, mango, avokado och chili
Tomat och mozzarellasallad med färsk basilika
Spenat och fetaostpaj
Färskostcreme
Hembakat mörkt bröd
Surdegs levain
Vegobuffé
-
Vegobuffé
Bulgursallad med spenat, apelsin och granatäpple
Saltbakad primörer med rostade solroskärnor
Fetaostsallad med mynta och vattenmelon
Bönsalsa med vitlök och chili
Mini pizza med mozzarella, basilika och rödlök
Quesadilla med rostad majs och paprika samt jalapeno
Avokadocreme
Levain och Philadelphia spread
(Utbudet kan variera beroende på tillgång)
Följ oss
Kontakt
- Telefon 0739-200406
- Email info@nackacatering.se
- Adress Långholmsmuren 21 Stockholm
Öppettider
- mån - sön Stängt